Tilføj job

Ja, vi kender nogen til dit stillingsopslag

Der er rift om de dygtige kandidater, der mestrer data-disciplinen. Uanset om du søger en dataanalytiker til at bidrage med kritiske indsigter, eller om du er i gang med at bygge datadisciplinen op med data engineers og developers. For at være helt ærlig, så er konkurrencen hård, så længe kandidaten har analytiske og datamæssige kompetencer. Så vi forstår godt, hvis det er svært at finde den rigtige kandidat. Men vi ved også, hvad der skal til, hvis du skal få ansøgere til dit stillingsopslag. Det er derfor, at vi har specialiseret os i job, der omhandler data.

Fra brugerne skal man høre sandheden

Det er nemt at sige, at man selv er god, men hvad siger brugerne af DataJob.dk egentlig?

Anmeldelser har vi mange af, og de kommer regelmæssigt tikkende, når de jobsøgende kandidater vil dele glæden fra en underskrevet ansættelseskontrakt:

Jeg bruger ikke DataJob.dk mere (for nu!), og det er ikke negativt. For jeg har allerede fundet et job ☺️” indsendt af Jannie, der netop har underskrevet en ansættelseskontrakt fra et job, fundet på DataJob.dk.

Det er en af de bedste jobsider, at kigge efter jobs på! 👍” indsendt af Christian, der deler sin begejstring ved fundet af en hjemmeside, der specifikt omhandler datajob.

“Jeg har kunnet finde flere relevante jobopslag på én omgang på DataJob.dk, end flere uger på andre hjemmesider.” indsendt af Rasmus, der arbejder med data til dagligt og jævnligt tjekker vores hjemmeside for relevante job.

Ovenstående jobsøgere har sammen med tusindvis af andre, fået glæde af DataJob.dk. Det samme kan siges om de arbejdsgivere, der har valgt at tilføje deres job på vores hjemmeside. Vil du dele den samme glæde, kan du herunder dele dit stillingsopslag.

Premium, eller blot standard?

Det er nemt og hurtigt, at få dit job på DataJob.dk. Vi har to typer af jobannoncer, og du kan se forskellen herunder, inden du tilføjer dit stillingsopslag:

PremiumStandard
BeskrivelseDit stillingsopslag bliver vist øverst på vores hjemmeside, og forbliver der selvom nye job kommer til.Dit stillingsopslag bliver vist på vores hjemmeside, men placeringsmæssigt rykkes stillingsopslaget længere ned i takt med at nye job bliver tilføjet.
RækkeviddeDu når ud til alle jobsøgere på DataJob.dkDu når ud til nogen af vores brugere.
Dage på joblisten30 dage30 dage
Pris1.499 kroner.0 kroner.
Premium giver mening for dig, hvis du gerne vil have så mange jobsøgere til at se dit stillingsopslag som muligt. Alt fra konsulenthuse til offentlige myndigheder har tidligere valgt Premium for at få de bedste jobsøgere.

Priser er eksklusiv moms. Genopslag af annonce koster 1.499 kroner uagtet annoncetype.

Tilføj dit job nu