From the blog

Job til dig, der har flair for tal

Har du flair for tal og er du på udkig efter et nyt job? Uanset, om det er aktiv jobsøgning eller om du kigger passivt til, så er du landet det helt rigtige sted. Her samles de, som arbejder med data i en eller anden form for, at gennemse jobannoncer som søger medarbejdere med flair for tal.

Er du en af dem, så kan du også her på siden gennemse de mange forskellige datajob fra arbejdsgivere, der geografisk er placeret i Storkøbenhavn / København og omegn / Hovedstadsområdet. Søger du et job, der kræver databehandling, i andre dele af landet – så kan vi måske stadig hjælpe dig. Derfor opfordrer vi dig i sådanne tilfælde til, at benytte kontaktformularen nederst på siden.

Talstærke medarbejdere med flair for tal søges

Ønsker du ikke at tilgå hjemmesiden for datajob med jævne mellemrum, uanset om du er en aktiv eller passiv jobsøger, så kan du også tilmelde dig jobagenten. Med jobagenten, kan du modtage job efter dine egne præferencer og kompetencer. Du vælger blot erfaringsniveau og jobtype, så vil du modtage jobannoncer, der søger medarbejdere med flair for tal.

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og giver samtykke til, at vi sender dig jobannoncer og karrieretilbud. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Jobagenten er også et godt værktøj for dig, hvis du vil holde øje med de skiftende krav til kompetencer, der er på jobmarkedet for dem der har flair for tal.

Flair for tal i jobannoncer

Oftere og oftere fremgår den klassiske sætning “… med flair for tal” i jobannoncer. Dette er ikke helt tilfældigt, men samtidig er det måske også en sætning, som er på vej ud af jobannoncer. Men hvorfor, og hvordan kan det være?

Det skyldes simpelthen fordi, at virksomheder og organisationer i Danmark er begyndt at forvente, at du har flair for tal. Det ses i mindre grad som en kompetence, der er særskilt for mange stillinger. På den anden side, så er det en kompetence, der er i høj kurs fordi at, data er det nye guld. Data skal nemlig indsamles, analyseres, fortolkes og præsenteres. Det kræver flair for tal, men også mange andre kompetencer.

Det med, at have flair for tal, lyder mere som om at man sidder i et Excel-ark og skriver formler. Det kan det også være, men i dag findes der også andre værktøjer, der kan gøre databearbejdning meget mere smart og effektivt – det kunne være værktøjer som Power BI, Tableau o. lign.

Studerende med flair for tal

Er du studerende på nuværende tidspunkt, og er du i gang med at snuse til forskellige karriereveje, så er det også en god ide at snuse til datavejen. For der er ingen tvivl om, at der bliver større og større behov for de, der har “flair for tal” både når det gælder Excel – men også kraftigere værktøjer til databehandling.

En god start på karrieren er et godt studiejob, og det er noget du kan finde her på hjemmesiden, hvis du søger efter jobannoncer hvori talstærk studerende med flair for tal søges.

Related Articles

Data science uddannelser i Danmark

De seneste par år, har stillinger inden for data science været et af de mest eftertragtede i verden. I Danmark, er virksomheder og organisationer kommet lidt senere i gang – men der er ikke nogen tvivl i dag, der er efterspørgsel på data science kompetencer i Danmark. Den store efterspørgsel efter data scientists bliver ved […]

Ledige stillinger indenfor data og analyse

Der er godt gang i den danske økonomi og det kan mærkes på antallet af ledige stillinger blandt virksomhederne i Danmark. Det giver dig gode muligheder for at finde et arbejde med tilfredsstillende forhold, der matcher dine ambitioner, kompetencer og andre kriterier. For slet ikke at tale om gunstigere lønforhold, da virksomhederne også er bekendt […]